Persberichten

Welkom op de nieuwe website van de praktijk van dokter Konijnenberg. Deze website is verder aangepast en is meer klantvriendelijk voor de patiĆ«nten van dokter Konijnenberg en dokter Steffens. Uiteraard zullen er nog zaken niet helemaal goed gaan en zullen wij ons de komende weken bezighouden met het optimaal inrichten van de website.

Klik hier om u aan te melden als patiƫnt van de praktijk van dokter Konijnenberg. Nadat u uw gegevens hebt ingevuld en de mail hebt verzonden ontvangt u automatisch een wachtwoord, waarmee u digitaal ook afspraken kunt maken. In de aanloop kunnen nog wat zaken fout gaan, mail even uw klacht of opmerking naar helpdesk@dokterkonijnenberg.nl en wij zullen de klacht bekijken en oplossen waar mogelijk.

Wat deze website verder zo bijzonder maakt is dat u binnenkort uw eigen medisch dossier kunt inzien, daar waar nodig kunt uitprinten en gebruiken voor uw eigen informatie. U kunt dan ook uw eigen persoonlijke gegevens up to date houden. Alleen u kunt uw medische dossier dan inzien en indien nodig anderen laten lezen, bijvoorbeeld tijdens ziekenhuisbezoek in Nederland en/of in het buitenland. Alleen met uw eigen inloggegevens kunt u uw dossier dan inzien.