Digitaal afspraak maken

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een digitale afspraak te maken. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen.

U kunt digitaal een afspraak maken als u patiënt bent bij de praktijk van drs. Konijnenberg en De Hartog. Deze afspraak kunt u uitsluitend voor de volgende dag maken.

Klik hier om u éénmaal te laten registreren als patiënt. U ontvangt dan een wachtwoord, waarmee u kunt inloggen en de afspraaktijd kunt kiezen, die u schikt en daarmee is deze tijd voor u gereserveerd. U krijgt ter bevestiging hiervan u mailtje.  Daarmee staat uw afspraak gereserveerd en wordt er op uw komst gerekend. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen op de door u gewenste tijd, dan vragen wij u tijdig het bezoek te annuleren, anders zien wij ons genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.
 
Voor langere afspraken en medische handelingen die meer tijd vergen, kunt u geen digitale afspraak maken. Deze afspraken duren langer en worden daarom niet tijdens het ochtendspreekuur ingepland. 

Hiervoor belt u met de assistente. Zij kan de juiste planning maken

Telefoon    (073) 5474640

Spoed       (073)  5430299


Om verspreiding van het Coronavirus te beperken, worden afspraken voor het spreekuur alleen telefonisch ingepland.

De assistente kan dan de aard van uw klachten beoordelen.


 

Helaas is het momenteel niet mogelijk om een digitale afspraak te maken. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen. Selecteer de tijd waarop u langs wilt komen:
Als u niets ziet staan zijn alle beschikbare tijden volgeboekt.